maandag 14 mei 2012

Het aftellen is begonnen!

Over 6 weken zal er weer een nieuwe groep op reis gaan.
Dit keer gaat de reis naar Kenia! We kijken terug op een fijne informatieavond met de deelnemers die meegaan naar Kenia  sponsortour. Leuk om iedereen te ontmoeten en elkaar wat beter te leren kennen. Over 6 weken zitten we al in het vliegtuig naar Nairobi!

Na de kennismaking met koffie/thee heet Bregina namens de rest van het team (Hugo en Peter) iedereen van harte welkom. Tijdens het kennismakingsspel wordt iedereen gevraagd om bij de eerste foto van zijn of haar sponsorkind te gaan staan en iets over zichzelf te vertellen. Leuk om te horen wat een divers gezelschap er meegaat!

genieten van de ontmoetingen met elkaar en de maaltijd
Vol trots laat Aleida zien wie haar sponsorkind is.


Even voorstellen...


Na het voorstelrondje zien we een indrukwekkende video over Compassion in Kenia. Een keiharde realiteit waar kwetsbare kinderen dagelijks mee te maken hebben. Ook zien we foto's en ontvangen we een reisgids met alle informatie over de reis.
We nemen het reisprogramma door, leren we meer over de cultuur van het land, de gebruiken en wat we vooral wel en niet moeten doen tijdens de reis. Het was een avond met heel veel nuttige informatie. De leukste mededeling was toch wel dat we 2 x 23 kg mee mogen nemen :)

Natuurlijk maken we aan het eind van de avond een groepsfoto, zie hieronder.


Succes met alle voorbereidingen en tot ziens op het weblog!

Groetjes,
Hugo, Peter en Bregina