vrijdag 16 maart 2012

Foto's en verslag informatieavond Brazilië reis

Afgelopen donderdag hadden we de informatie-avond voor de sponsorreis naar Brazilië die vertrekt op 25 april.
SponsorreisEen sponsorreis is een geheel verzorgde groepsreis die georganiseerd wordt door Compassion. Ieder jaar worden er 3 groepsreizen naar verschillende landen georganiseerd. Zie hier rechts in de navigatie de planning voor de komende jaren. We gaan in totaal met 13 personen op reis naar Brazilië om het werk van Compassion in al haar facetten te zien en om ons sponsorkind te ontmoeten.

Informatiedag
Het doel van de informatiedag is om als groep met elkaar kennis te maken en een aantal praktische zaken over de reis door te nemen. Het is altijd weer bijzonder om de verschillende redenen van de deelnemers te horen waarom ze meegaan met deze reis. Eén ding is duidelijk iedereen heeft er enorm veel zin in en kan haast niet wachten om zijn/haar sponsorkind(eren) te ontmoeten!
Reis naar het onbekende
En wat was het goed... Het begon allemaal een beetje onwennig... het was niet alleen stil omdat we allemaal lekker zaten te eten :) Met een onbekende groep, zo'n verre, spannende reis maken is nogal wat. Maar na het welkom en de eerste presentaties door Bregina en Hugo waren gegeven en iedereen zichzelf officieel had voorgesteld, was het ijs gebroken en tijdens de koffie werd er flink wat afgekletst en informatie uitgewisseld. Het is duidelijk... iedereen heeft er ongelofelijk veel zin in en het duurt nu niet lang meer... over 5,5 week zitten we al in het vliegtuig naar Sao Paulo.
Benieuwd naar jullie ervaringen... Sponsors, wij zijn benieuwd hoe jullie deze avond hebben ervaren? En hoe is het nu? Waar kijk je naar uit? Waar zie je tegen op? Wat denk je te leren? Laat eens een berichtje achter!

Springen van geluk dat we binnenkort naar Brazilië gaan! :-)