maandag 16 januari 2012

Verslag informatie avond.....

Afgelopen donderdag hadden we de informatie-avond voor de sponsorreis naar de Dominicaanse Republiek die vertrekt op 16 februari.

Sponsorreis
Een sponsorreis is een geheel verzorgde groepsreis die georganiseerd wordt door Compassion. Ieder jaar worden er 3 groepsreizen naar verschillende landen georganiseerd. Zie hier rechts in de navigatie de planning voor de komende jaren. We gaan in totaal met 16 personen op reis naar de Dominicaanse Republiek om het werk van Compassion in al haar facetten te zien en om ons sponsorkind te ontmoeten.

Informatiedag
Het doel van de informatiedag is om als groep met elkaar kennis te maken en een aantal praktische zaken over de reis door te nemen. Het is altijd weer bijzonder om de verschillende redenen van de deelnemers te horen waarom ze meegaan met deze reis. Eén ding is duidelijk iedereen heeft er enorm veel zin in en kan haast niet wachten om zijn/haar sponsorkind(eren) te ontmoeten!

Reis naar het onbekende
En wat was het goed... Het begon allemaal een beetje onwennig... het was niet alleen stil omdat we allemaal lekker zaten te eten :) Met een onbekende groep, zo'n verre, spannende reis maken is nogal niet wat. Maar toen het welkom van Jose (via skype met een webcam) live uit de DR gedaan was en de eerste presentaties door Bregina en Wendy waren gegeven en iedereen zichzelf officieel had voorgesteld, was het ijs gebroken en tijdens de koffie werd er flink wat afgekletst en informatie uitgewisseld. Het is duidelijk... iedereen heeft er ongelofelijk veel zin in en het duurt nu niet lang meer... over 4,5 week zitten we al in het vliegtuig naar Santo Domingo.

Benieuwd naar jullie ervaringen... Sponsors, wij zijn benieuwd hoe jullie deze avond hebben ervaren? En hoe is het nu? Waar kijk je naar uit? Waar zie je tegen op? Wat denk je te leren? Laat eens een berichtje achter!Voorste rij van links naar rechts:
Bregina, Ria, Kees, Nicolette, Kristof en Wendy
Achterste rij van links naar rechts:
Margreet, Wim, Leonie, Loes, Jacqueline, Joy en Sarah
En gelukkig kon Wilfred nog wel even bij de maaltijd aanwezig zijn en kennismaken...
We zien uit naar de 16e februari! Tot dan...